vårkänslor

 
    roo2   rod2   ros1 spring feelings

är det inte bara föööööööööör skönt?!
(även om solen just nu lyser med sin frånvaro
huvudet värker, jag är fast här på skolan i en timme till... puhh, vilken helg! men det var toppen :)
missade dock hela dövSM i innebandy... argh. men bra jobbat, Örebro!
                                            
              det luktar för gott nu för tiden.
jag blev lite .. hm, tokig? när jag såg de första blommorna. satt ute igår på en bänk och väntade på att sara skulle plocka upp mig på söder... sååå obeskrivligt skönt, solen sken, en massa leende människor passerade förbi.. 
    
jag ser fram emot mycket nu! yeeeeeeeeeees!

lille arvid



ARVID Hjalmar Sven Högström heter den där snyggingen ;D
Åker upp till Uppsala imorgon över dagen för att hälsa på honom och de nyblivna föräldrarna.
Är så stolt över min storasyster!

Just nu sitter jag i skolan och har skrivit lite om en konvention. Segt. Men om drygt 2½ timme är det helg!
Och det är bara 48 dagar kvar tills lovet.... Aaaaaaaah, gissa om jag är glad!

Nej, nu ska jag kolla om det finns något jag kan göra... Ses, gullungar!

välkommen till världen!

baby

Vet ni, mitt påskägg slår nog er allas - jag fick en systerson i mitt ;)

Den här lillla krabaten kom till världen klockan 01.49 den 14 april 2006.
Den ännu inte namngivna pojken vägde 3410 gram och var 52 cm.  
 Längtar tills jag får se och hålla i honom =)


sug

neeej, ingen av mallarna duger :'( vem vill köpa mig ett webbhotell?!


postskriptum

bytte nyss layout., hm.. (blä för de fula mallarna!) jag är för förändringar just nu. kanske skulle städa ur byrån ikväll? vi får se. =D
först ska jag i varje fall kolla på the O.C och njuta, hittade idag en underbar kjol med Rachel Bilson-stuk *love*

Sommar, kom kom!

min stackars bil blev påsatt bakifrån häromveckan, vissa kan då inte köra =/ men som tur var ringde de och anmälde det.. just nu är den i karlskoga och blir ompysslad, all rost ska väck osv...
Ska nog ta och byta däck, blir skönt med fälgar igen! Men lugn, jag ska inte göra mer än att tvätta, städa ur och polera henne.. . och sätta på lite strass på sidospeglarna, tänkte jag. Neeej, det där sista var ett skämt, så långt går jag inte ;)

ps1. värkarna har börjat komma, woohoo!
ps2. förslag på bra böcker, gärna lättsamma chicklitts?
ps3. jag gillar sms. små pärlor i vardagen.
ps4. borde programmet Homestyling inte heta Homestaging?
Är väl det det egentligen heter..?! Eller?

Haha, knäppt
http://sydsvenskan.se/skane/burlov/article152383.ece


pimp my mobile


ja, jag lessnade på min NEC's superfula å slitna utseende (ni vet, de har den bästa videobilden,...) så jag köpte strasstenar och superlim på panduro, här ser ni resultatet.... Verkligen Hanna, eller hur =D

mobil strass i två olika rosa nyanser, ska göra något åt kanterna sen

Mamma berättade just att syrrans slempropp har gått - vad det nu kan innebära - och att nedkomsten är nära! Ska nu upp på stan med lilla S och bland annat lämna tillbaks en kjol.. Efteråt ska jag till mamsen och lämna mirakelmedlet Echinagard så hon kan supertillfriskna.... (kan ju inte åka och hälsa på bebisen om mamma är sjuk....)

Nu ska jag fixa min frukost/lunch/brunch och titta på evighetssåpan Days of our Lives... Uttjatat, men soft =)

puss H

glad påsk!

gladpask


lov

påsklov.... det är ett säkert vårtecken, liksom GB's nyheter och det dumma aprilvädret som råder för fullt här i vårt avlånga sverige just nu... snart är det maj, då blir det andra bullar. längtar!
syrran skrämde nästan slag på mig i fredags med sitt sms, hon brukar inte messa så ofta och nu kan ju bebisen komma när som helst. men hon ville bara se hur det var med mig... puh =)

den här veckan har varit skön!
med vetskapen om att mina 11 lediga dagar var i antågande och att jag betat av alla inlämningar kändes allt sådär härligt skönt. det faktum att jag kom hem i torsdags kväll med fyra par skor (!!) och en ny köksmöbel gjorde ju inte precis saken sämre ;) sara följde med mig hem och kämpade med alla sneda skruvar.... puh. tack, gumman. u're my beautiful angel.

det är kul med tidsskillnader. när jag är på väg ut t.ex en fredagskväll har robert vaknat, och när jag kommer hem på natten är han på väg ut....när jag vaknat på morgonen har han just kommit hem från festen. det kan bli lite roliga msnkonversationer =)

nu ska vi till tvättstugan.
tack johanna för festen!
tack sofia för myset!



våryra

tack, ni otacksamma skitungar som sabbat detta med gratisbuss.....!
okej, det finns ju bättre saker än att sitta bredvid en medelålders gubbe som stinker sprit sent på kvällarna, men inte så mycket som är värre än att gå utomhus i kylan och mörkret.....

nåja, snart är det vår!
jag har börjat vårstäda, jag vet inte hur många kassor jag gått ut med hittills.. =D världens bästa farföräldrar kom hit och målade min förskräckliga hall (jag lovar, det var fullt med fula märken överallt..) - och nu är den underbar jag blev chockad när jag öppnade dörren igår "Har jag kommit rätt?"  TACK.

vilken skön helg jag haft!
eller, den började i torsdags för min del.... =)
på torsdagskvällen blev det middag å film (out of sight) hos fabian. jag är grymt glad för att vi två fortfarande träffas å håller kontakten. så underbar och fin som han är =) fattar inte att det redan gått mer än tre månader sen uppbrottet.

vaknade lite före fyra på fredagsmorgonen, jag trodde det skulle vara åtminstone lite ljust, men nä, det var becksvart ute. uhhh.
efter en del uppståndelse kom vi äntligen iväg till Tandådalen. Solen lyste med sin frånvaro den dagen, men snön var oslagbar. Jag lovar, den var helt underbar! Precis i min smak, fluffig, mjuk... så att man får det där rätta glidet!
.......................................................................Ni alla som gillar snowboard, ni vet hur härlig känslan är!

Fikade sen med david, var grymt trevligt =) hoppas det görs om snart igen!

På hemvägen var vi riktigt trötta, men galna som vi (jag och sofia) är så blev vi festsugna... Jag tror inte jag har fixat mig iordning snabbare =D Fia sprang till och med hem till mig i högklackat, haha! Vi drack lite härhemma tills vi åkte till Klaras. Silverkort äger! Vissa stod ju till och med i kön i 1½ timme och vi bara gled in... =) Träffade en massa folk, som jag inte hade sett på längelänge, kul!

Tja, inte förvånande nog så låg jag helt utslagen hela lördagen.... Men det fick vara värt det för ett sånt roligt dygn =)

Enda minuset med helgen var att det inte blev någe fika med Charlotta, grr....! Tredje gången gillt sen?!:p
Caroline kommer hem på söndag! Se upp, Sverige, för denna solbrända läckerbit! Tro mej, hon kommer va skitsnygg när vi andra ser ut som bleka spöken...  Suck. =p

Jag blir moster när som helst!
Syrrans beräknade förlossning är den 16e april, sjukt snart! Weeiiiee!