jävla kryp

Hur lång är en flugas livslängd?

Börjar bli helt galen här på det där jävla krypet.
Ska fan försöka döda den. Typ nu.

kort&gott

Näpp, inget svar från Eldorado ännu. Hm. Nytt mail. kanske.

Fyrtioprocentig sprit, usch nej!
Glöm inte vår deal, Yelena Ylivainio.
Utomlandsresa med en älskad snygging till pojkvän, JA TACK! På fredag bär det av till MARMARIS!

Dumma kameran
vägrar låta mig ladda in bilder. Har annars superläckra foton från min & Rikards sjötripp i förra veckan, måste ha varit sommarens absolut bääästa sjöväder. Hur varmt som helst, vi badade till och med i månskenet. Mysigt värre! Men det kommer foton.

Höst... mixade känslor här. Varma tröjor, blåbärste med mjölk & honung och fällerska plommon, värmeljus, alla människor kommer åter till denna lilla stad, och alla färgsprakande löv.....

Men det finns ett stooooort ABER.
Rikard rycker in i lumpen (göteborg).
Dumma värnplikt.

Men han kommer komma hem ofta, tack och lov.
Tur det inte blev Norrlands- eller Kustjägarna.. Då hade det ju varit kööört.

Eeeehm, vilket skitinlägg, aja jag ska gå o kolla vad jag ska packa.

Dig älskar jag, Rikard, helt sjukt mycket.
Knäppt.
Att man kan sakna någon efter några timmar (när man varit med varann i typ en vecka i sträck;p) Är numera typ sambos. Fint med hans efternamn på brevlådan. Hihi.


lågpriskedjor

Ja, alla ni studenter och fattiga människor känner till livsmedelsmärket ELDORADO, eller hur?
Jag gillar deras låga priser, och en del produkter är riktigt bra faktiskt. Som... jag måste tänka lite ehuumm, ja deras tacotortillas är nog okej!

Meeeenn....

Deras designer måste vara helt stendum i huvudet, helt seriöst. Totalt keff. Nästa gång ni ser deras kycklingklubbor, släng en blick på förpackningen.

Alltså, vem f-n kommer på idén att sätta dit en bild på en tallrik med RÅA kycklingklubbor och lite sallad?
Som att det skulle vara aptitligt. Sabbar ju precis hela matlusten!

De skulle kunna dubbla sin försäljning bara de fräschade upp designen lite (dvs mycket, ja allt?).

Lågprisbolag i all sin ära, men varför skylta med det mer än på prislappen?
Ta flygbolaget Ryanair, deras plan ser verkligen förskräckliga ut inuti.
BILLIGT, BUDGET, LÅGPRIS
skriker det om precis allt.

Tror faktikst att neongul färg kostar mer än någon dov (elegant!) färg? Vitt och mörkblått (Ryanairs färger är neongult och blått, tänk LIDL-färger) vore bättre. Fast allt är väl snyggare än just det där.



"Fattiga" människor har väl lika stor rätt till snygga grejer!



aj aj

Blä, layouten ser fan inte klok ut. Nåja. Har nu fått ont i ryggen av denna obekväma ställning (bärbar dator på sängen) så jag ska nog väcka R, som somnat i soffan, försiktigt och dra med honom till sängen istället.

Men tusen tack, Maddie, som gav mig bloggkoden, ska fixa till den imorgon kväll när jag kommit hem från poolhänget i Karlskoga. Jag & Yelena, det blir mysigt!

Auf wiedersehen, gott folk.


lite bilder i nattmörkret

Bjuder på lite bilder innan jag försöker sätta igång med layouten.....!

Smygfotar KRIA som sussar sött i min säng  ///  Med henne i famnen i Oset
(det är ju svårt att ta en bra bild på en pigg hund, så jag fick ta upp henne :D)



Efter båtturen i lördags /// närbild på ekan

Scrapbooking, det ska jag allt prova på när energi och tid finns! Är speciellt imponerad av pekboken här, en sån ska jag absolut göra till mina egna barn. Checka http://swescrapbook.blogg.se/ (Agnes och Tage i djurparken!)
"Taras första sommar" eller något.
Tara, ja det namnet gillar jag jättemycket. Min framtida dotter kanske!
Lugnt nu, föräldrar, jag planerar inte att bli gravid på mycket, mycket länge.

lite sol!

BD - Tja, jag vet inte - bilder är skitroliga, men jag får aldrig till den där extra energin att ladda in bilderna från kameran..

Veckoslutet har varit härligt! Kria var mysig och charmerande som alltid, och vädret slog om till jättefint på lördagen så vi stack ut med båten Diana (Rikards farmors lilla eka med en tiohästarsmotor) Säger det igen, Örebro är underskattat. På tisdag är det tänkt att jag och R ska dra ut med den igen, då fullpackad med tält, sovsäckar, maat, och allt annat som krävs för en viss bekvämlighet ute i vildmarken,  och övernatta ute någonstans på en ö.
Kan nog bli en hit.

Så jag har fått åka båt! Och dessutom ätit majs, kokt dock, men det var gott!



På fredag vankas det klubbreleaseparty i Stockholm! Blir spännande. 




off sol off

bilddagboken får vänta lite till...  eller så tjuvstartar jag i smyg.

Alltså, det här med regnet.

Det funkar ju inte. Inte bara det att de planerade grillkvällarna minskat från typ hundra till noll, vi kommer ju bli deprimerade i höst och vinter. Människan behöver sol för att kunna må bra, man ska passa på att vara ute så mycket som möjligt under våren och sommaren för att minska risken för depression osv under de kalla årstiderna. Och nu när vi inte får någon jävla sol kommer ju alla bli olyckliga :/

Hoppas läkemedelsföretagen tänkt på det, för de kommer ju få tillverka miljontals piller.... dagens sjukvård är ju lika med att dela ut piller, och inte genom samtal - som fungerar i längden. Suck. Mer ljusterapi åt folket!

Men JAG ska till Marmaris om exakt två veckor, mmmmmmm, längtar. Det känns avlägset, löven börjar ju redan falla.... Sommarklänningarna hänger nästan oanvända i garderoben. Alla bikinis som skulle bli slitna av alla bad ser fortfarande nya ut. Jag har inte fått min grillade majs ännu. Och inte har jag fått åka båt, heller.
Men jag kanske hinner.

Soooooolen, kom igen nu vaaaaaaaaaa.


bilddagbok?

ska jag skaffa en bilddagbok? är det okej att inte lägga upp bilder exakt varje dag?


wednesday

Varför blir typ hela garderoben plötsligt så ful när man köpt något nytt? Ni vet, dagen innan gillar man en massa man har hemma, men när man kommer hem med något nytt som får en att känna sig så där fantastiskt snygg, att de andra plaggen bleknar... Suck. Nåja. Shopping är kul!

(jag är numera vääääldigt duktig på shopping, köper BARA det jag verkligen-pi-verkligen behöver/har användning av, klappar på mitt eget huvud!)

Har fått önskemål på bilder av mina kläder å grejer, får se om jag tar mig i kragen å fixar det nån dag. I'll try!
Nu är det ju soligt ute, roligt säger jag! =)
 
Imorgon kväll kommer min favorithund Kria hit, vi ska passa henne över helgen. Blev sugen på lite Kria-upptåg nu när vi ska ut till sommarstugan - för första gången denna sommar, fy faan - så jag skickade iväg ett mess till Sofia och frågade. Visst fick vi det, även om hon är underbar så är det nog skönt med lite hundfritt ibland.
Lovar att ta hand om er lilla tjej, Sofia och Ludde!

Disturbia är helt okej, såg den på bio i söndags med R. Tror den är mest effektiv på bio dock. Jag gillar såna där företagspresentkort, annars känns ju bio onödigt numera...

Snart måste det komma en assscchhsschöööön komedi á la American Pie, Wedding Crashers, Släkten är värst / Familjen är värre, m. fl... Förslag på såna sköna rullar (plattor, dvd?) mottages tacksamt.



Den sjuttonde augusti, skyyyyyyynda!

/ h



ps. Marabou Daim är mördande gott.