Marsch mot mars

Okej, kära vänner och alla ni andra apor: jag uppdaterar nu. Men vad ska jag skriva om? Hjälp mig, hörni.
Flytten närmar sig med stormsteg, och det är helgalet. Jag hade nästan "ångest" i helgen. Jag vill naturligtvis flytta, men jag har bott så här länge, 3½ år.
Mitt alldeles egna ställe. Det första, liksom. Så många minnen.

Jag hade en utflyttningsfest i fredags, jaja jag vet att det inte finns något som heter så, men byss? Det var kul =) Rätt blandat folk, men det blev väl bra tror jag?! På min första fest hade jag också väldigt mixat folk (i mitten av juli, alla var ju bortresta då..) så det var ju passande. Nya människor är fräscht. Som en frisk fläkt.

Man kommer inte in på elevkollektiven under loven, så det var folk som gick runt här hela tiden. Riktigt mysigt och roligt faktiskt. Speciellt tack till er,
Madeleine och Daniel, för en fin helg =) Som vi sa när vi åt en gång, jag umgicks "aldrig" med dem, men så plötsligt sov och åt vi tillsammans. Hehe. Hoppas på mer sånt!

Annars jobbar jag på som vanligt, och ser fram emot våren! Massor av kul grejer som händer. Henke fyller 25 i nästa vecka, Sofia & Ludvigs inflyttningsfest (jag ser till så att det blir genomfört och inte bara löst snack, hihi) lilla Noras dop, och typ alla innebandy- + fotbollsgrejer. Hade Sofia över hit idag, och då typ bestämde vi oss för att åka på alla events. Stockholm, Leksand, Göteborg.. Najs najs!
Tack och lov att man har bil plus kontakter, hade blivit svindyrt annars. Puh.

Nöjda, darlings?

God natt, gott folk.

image229
Skjut mig så att jag somnar?
Nåja. Puss på er.

image226

Ett par bilder i väntan på de andra... Grr, bloggen.

image227
Tre av kvällens damer, och de första sushibitarna....
image228
Visst blev det fint?! Lax, avokado, gurka, krabba.

Jävla blogg. Den låter mig inte ladda upp fler bilder.
Kanske ett tecken på att jag ska sova...

image226 

Grattis på födelsedagen, SARA!

image224

Puss på dig, Sara! Hon blir 23 idag. Grattis, tjejen!

Slökollar just nu på Dawson's Creek. Herregud, hur kunde jag gilla den serien förut? Den är så löjlig. Som Sara sa en gång, 16-åringar snackar verkligen inte så där. Skådespelarna är (var) alldeles för gamla för rollerna också.

Imorgon åker vi till Uppsala över dagen för att hälsa på syrran och hennes familj. Fick sms av henne nyss där hon skrev att hon hade frågat Arvid vad jag tycker om att leka med, och han pekade på Duplo-lådan. Hahaha! Men åhh, då minns han vad vi gjorde i julas. Mmm, min lille gudson det där ;)

Ikväll blir det sushi hos Fia med ett gäng brudar. Najs, sushin ska vi (eller Johanna? Hmm) göra själva. Spännande. Tror det är Johanna som har koll. Det visar sig väl, hehe. Blir det fint, knäpper jag en bild så får ni se.

Jag image226 er
, ni vet vilka ni är =D ni, Och resten: Ha en underbar helg, det tänker jag ha!

Nonsens - Skitsnack - Bullshit - Rappakalja - Blablabla

Hm, varför ska man ge, ge och ge? Du kan ju åtminstone ge oss en ledtråd om vem du är? =P
Sitter här just nu och snackar med två stycken om just DIG. Även om det är "kul", så börjar det bli irriterande, haha.

Idag såg jag sooolen! Himlen var så där härligt blå, och inte ett enda moln syntes. Jag kanske bara inbillade mig men det kändes som om solen också vääärmde kinderna.
Snacka om vårkänslor, aaaaaaaaah! Måste köpa nya skor, jag kan inte gå runt i mina trasiga. Snart börjar de smula sönder, helt seriöst, haha.

Söta Sofia berättade idag att hon sett en svart toalettsits på Biltema! För ynka 129 spänn. Gissa om jag ska köpa. Hoppas bara modellen passar.

Ibland förbannar jag det faktum att jag faktiskt är döööv. Men jag kom ju bort från lilla Sandviken tack vare det. Det finns INGENTING där. Puuuuh. Hade nog kvävts. Haha.

Jag och pappsen var i Sandviken i onsdags på en blixtvisit då farfar fyllde 75, och då skulle ett par av mina kusiner ut på "stan". Muhaha, den där ytan får inte kallas för stan.

Det finns som sagt verkligen ingenting där, förutom ett par fina inredningsbutiker. Inspiration och Trivsamt. Jag har varit på jakt efter ett nytt duschdraperi, och jag vill inte ha nån ljusblå med fula fiskar på. Förlåt till er alla som har. De kan vara fina, men de kommer inte in i mitt badrum. Den sista affären hade mitt duschdraperi, för 99:-! Jag ville ha ett grått eller svart. Eller rosa, började jag acceptera. Det finns ett på FinRummet, men det kostar 249:- eller något. Lite väl mycket för mig, knegarn, just nu. Men nu är det bra. Draperiet är mörkgrått, fint och i bra material. Kärlekkärlek till  IKEA men deras billigaste variant borde förbjudas!!!! Blääää material till tusen. Rys rys.
Jajaja, jag längtar tills flytten. Förlåt för tjatet =D

Tålamod är en dygd.

Det vankas flytt och våras för vår

Det här är grymt härligt. Även om jag sladdade med cykeln på väg till jobbet imorse likt Bambi på hal is, puh det var faktiskt läskigt, så är våren snart här! Flyttar den 1/3. Yeeees.

Hehe, Sofia (Och Ludde) har idag haft sin nya lägenhet i 3 dagar, och ikväll gör jag mitt tredje besök där =D Vi två damer + Elena ska lapa te och äta ne...chokladbollar. Man får väl lov att vara lite politiskt korrekt ibland. Hehe.

Jag vet att Elena numer stavar sitt namn Yelena, men för mig är hon ändå Elena.
Ja, Sofia och Luddes nya lägenhet är jättefin - eller den kommer bli det sen när alla lådor är väck!

Känner mig pisseffektiv, idag har jag jobbat 06-15.15 med totalt 50 minuter rast, och jag har även gått igenom klädbyrån! Nu: dusch, snart: Hooka upp med E aka Y, därefter: Te å skvaller de luxe. Hihihi.

Ordet skvaller har en grymt dålig klang, men det är roligt. Det håller de flesta med om, tror jag. Innerst inne.

nu var det fest igen

image222
Hahaaaa, den här togs för ett gäng år sedan. Ikväll blir det fest =D

Carro, vi måste ses oftare!

En kräfta i januari, en glad tjej i februari!

Först en liten snabbrapport: Hunden Sofia köptes av familjen Karmgård och kaffe är gott på morgonkvisten!

Tjenamoss på er allihop.
Suck, det är några dagar sen jag bloggade senast, men jag ber om att få skylla det på MINA JÄVLA UTSLAG. Herregud, jag började känna av "myggbetten" i söndags kväll, och på måndagsmorgonen såg jag ut som en prickig kräfta och kände mig överkörd. Nä, som om jag hade hoppat ner i en hög med hungriga mygg.

Det kliiiiiade som fan, det kan ni ge er på. Var tvungen att åka till jobbet i alla fall då de inte kunde hitta någon annan så tidigt. Skulle bara börja först tills någon annan kunde ta över, men sen avslutade jag ändå. Var relativt rent där, lite tur i oturen ska man ha. Tisdag & onsdag var jag hemma och bara sooov. Jag har nog sovit för en månad.

Jag tuppade nästan av inne i undersökningsrummet på vårdcentralen. Det var lite coolt. Faktiskt. Eller är jag bara knäpp? Nåja, jag blev livrädd då kan jag erkänna, men i efterhand är det en ny .. erfarenhet. Jag satt på sjukhusbritsen (ni vet, en sån där med papper) och började känna mig illamående, det blixtrade för ögonen och svartnades till lite och jag kände mig helsnurrig. Det var som om allt blod jag hade åkte upp i håret och .....plopp. Nästan. Pep till lite så att läkaren (om han var en riktig läkare?) kunde fixa nåt =D Han höll på med datorn, skulle skriva ut ett recept till mig. Han såg rädd ut när han såg mig, haha. Jag fick lägga mig ner på britsen en stund. Hade visst alldeles för lågt blodtryck.

Och vilken syn sen! Skulle dricka lite vatten, och såg då mig själv i spegeln... Shit pommfritt.  En likblek... tjej? med röda ögon. Jag var really vit. Sen får man betala en besöksavgift på åttio spänn. Hmm, jag betalar ju skatt? Suck.

Men nu är jag på banan igen. Och typ gladare än nånsin.