vattnig tapetångest =D

image240
Tack LINDA för festen igår! Skoj med tema! (black 'n' blue)


Vilken skön helg!
De där dagarna i Karlskoga var välgörande. (30 min från Örebro med bil)
Karlskoga.... Det är en riktigt liten stad, hehe. Men staden har något som Örebro inte har, och det är en sjö där mitt i. Vi får ju nöja oss med fusksjöar á la Alnängsbadet aka Pölen. Blä. Jag blir alltid så tillfreds när jag befinner mig nära vatten... kanske för att det är källan till allt liv? Och ändå dricker jag knappt något vatten. Får försöka bättra mig på den punkten.

Sara gjorde mig sällskap till Karlskoga i torsdags så vi tog en tur upp på stan. H&M finns där i alla fall haha, och ofta finns det fina restplagg kvar. Sådant som tagit slut direkt här. Härligt. Gjorde även mitt första besök hos den omtalade inredningsbutiken Hus Nr 4. En riktigt mysig butik med dov belysning. Det kändes som om man var på besök hemma hos någon med massor av prylar. Riktigt prisvärt, dessutom.

Tapeter. Bara ordet ger mig ångest. Funderar just nu på en jättemörk fondvägg då det ändå är så pass ljust i vardagsrummet/köket. Typ svart och mönster. Såg en fin tapet på Krafft förra veckan... Får låna hem tapetböcker.
Målet är att ha det klart till i mitten av maj. Hinner väl inte ens blinka. Gulp.
image226

Ett tecken på ålderdom?

Så var det med min sovmorgon. Sådana existerar tydligen inte längre för mig... Klockan är inte halv elva, och jag har redan lekt med katterna, städat deras kattlådor, tvättat lite, sett premiäravsnittet av Private Practice (spinoffen till Greys Anatomy)..... Har jag blivit gammal?

Idag har jag ett litet val, att göra eller att inte göra? Det återstår att se.

Fungerar hjärnan bättre nattetid?

Oj.
Alla som känner mig någorlunda väl vet att jag är en riktig nattmänniska. Egentligen.
Kan lätt sitta/ligga vid datorn inpå småtimmarna och bara surfa/snacka med sköna godingar, men det har ett tag varit väldigt avlägset pga jobbet och alla helgaktiviteter. Insåg nyss att jag inte haft någon sovmorgon sedan jag flyttat. Tre veckor är väl lite, tänker ni.
Men jag älskar att sova.... och att vara uppe länge. Hjärnan verkar fungera bättre då. Eller?

Imorgon får jag min. Eller det är väl idag.... Åh.

image226

Goooottt!

I brist på annat så tänkte jag bjuda på några nyårsbilder, med fokus på mat.
Åh, nu blev jag hungrig....


image236


image237

 
image238


image239

parkas i park

image234

Sådärja, nu har jag köpt parkasen.
Tog en titt på ekonomin, och tänkte "vad fan, jag lever inte över mina tillgångar, och jag jobbar faktiskt fem dagar i veckan!" så nu är den min. Hade spanat in sådana ett tag, och igår såg jag den. Rätt fin. Ska försöka knäppa en bättre bild. Lite glansig, från Blu di Blu.

Om ni lyckas se att det är en hund, så är det Pluto, Saras grannes galna, men toksöta byracka. Han bara la ner sig i snön och asfalten och... spelade död? Vi försökte putta upp honom, men han var som ett segt gelehallon.. Totalt avslappnad där på marken. Nåja, efter någon minut var han som vanligt igen =D Hundar är mysiga...

Och vårkläderna helt sanslöst underbara... Hjälp, haha.

Ostbågar och cola är guldvärt dagen efter

image233

Skum bild.
Men aja, jag har numer en liten lugg. Ville ha något nytt.
White Night är väldigt bra. Klipp er där, vetja. Rätt snyggt där med.

Snart kommer ostbågar och cola. Åh.
Jag är ingen stjärnkock, men världens bästa krydda måste vara hunger.
Var bara hungrig som fan, så smakar allt himmelskt. Typ.

PS. Barnavdelningar är bäst. Bilder kommer.



Vårkänslor <3

En liten del av min härliga lägenhet.... image230
Gjorde ett fynd i förra veckan då jag såg att det bord jag spanat in kostade 995:- istället för 1495:- på IKEA. Slog självklart till. Det passar väldigt bra till stolarna - dock är de fortfarande tre......

Sorry för den dåliga bildkvalitéten och storleken, men här nedan ser ni de fina tussilagoblommorna mamma plockade till mig i fredags. Fatta, det är våååår!


image231

Så jävla fin att det inte är sant

Jag är kär!
.... i min lägenhet.image226

Jag fattar det fortfarande inte. Så himla bra. Enda minuset är läget, litelite långt bort. Men äh.
Kom och hälsa på snart så förstår ni vad jag menar.....

Allting känns så fräscht, förutom tapeterna och badrumsskåpet som är fula. Ska spana efter billiga badrumsskåp. Tips? Vitvarorna från Electrolux känns så himla lyxiga.

Och, stockholmare och stockholmskor: Vilken är den bästa tygaffären i storstan?! Ska dit i helgen då Henke fyller 25, och då tänkte jag passa på att spana tyger.... Ska sy gardiner och göra en sänggavel. (träskiva, vadd + så på med tyg, hurra för häftpistolen!)

Imorgon blir den nobla prinsessan en senapstjej!